1 Nisan 2012 Pazar

3-4-5-6 Nisan 2012 iddaa Programı


3-4-5-6 Nisan 2012 iddaa Programı

Canlı İddaa Sohbeti İçin FACEBOOK sayfamızı Beğenin

131.Hafta Futbol Ve Basketbol İddaa Program

Yeni iddaa maç programına ulaşmak alttaki alttaki bağlantıyı kullanınız...

Ziyaretçilerimizin Dikkatine : İddaa programları her Pazartesi ve Perşembe gece saat 17:00 da sahadan com tarafından yayınlanmaktadır. Bu saatten önce iddaa programlarını görüntülemeniz mümkün değildir.

131. Hafta Yeni iddaa programını Görmek İçin TIKLAYINIZ

3 Nisan 2012 Salı iddaa Futbol ve Basketbol Maç Programı
4  Nisan  2012 Çarşamba iddaa Futbol ve Basketbol Maç Programı
5 Nisan 2012 Perşembe iddaa Futbol ve Basketbol Maç Programı
6 Nisan 2012 Cuma iddaa Futbol ve Basketbol Maç Programı

sahadan,sahadan com,sahadan com iddaa bülteni,sahadan com iddaa listesi,sahadan com maç listesi,sahadan com futbol ve basketbol maç programı,sahadan bülten,sahadan program,sahadan liste,sahadan iddaa listesi,sahadan iddaa programı,sahadan iddaa bülteni,sahadan maç listesi,sahadan maç bülteni,sahadan maç program,iddaa programı,iddaaprogram,iddaa bülteni,yani iddaa listesi,yeni iddaa programı,bu haftanın iddaa programı,haftasonu iddaa maçları,iddaa cumartesi programı,iddaa pazar günü programı,iddaa listesi,haftasonu iddaa programı,iddaa maç programı,iddaa yeni program,gelecek haftanın iddaa programı,güncel iddaa programı

bu haftanın iddaa programı, haftasonu iddaa maçları, iddaa bülteni,iddaa pazar günü programı, iddaa programı, iddaaprogram, yani iddaa listesi, yeni iddaa programı

1 Nisan Pazar Beşiktaş Samsunspor



1 Nisan Pazar Beşiktaş Samsunspor

Yeni bir başlangıç lazım!

Yıldırım Demirören'le yıldızı barışmayan Beşiktaşlı taraftarlar, bugün yeni başkanları Fikret Orman'la, Fiyapı İnönü Stadı'nda buluşacak. Samsunspor'la oynanacak kritik karşılaşma, saat 15.00'te başlayacak.
MAÇI DONMADAN HD KALİTESİNDE İZLEMEK İÇİN FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENİN SONRA DONDUĞU ZAMAN MESULİYET KABUL ETMEYİZ


MAÇI İZMEKE İÇİN BU BAĞLANTIYI >>>>;TIKLAYINIZ

BU MAÇA HEMEN CANLI BAHİS OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Beşiktaş için bugünkü Samsunspor maçı, sıradan bir 90 dakikanın dışında çok farklı anlamlar da taşıyor... Yıldırım Demirören yönetimiyle yıldızı barışmayan Siyah-Beyazlı taraftarlar, ilk kez yeni başkanı Fikret Orman ve kurmaylarıyla Fiyapı İnönü Stadı’nda buluşacak. Süper Lig’de beklentilerin çok uzağında bir görüntü çizen Siyah-Beyazlılar, Play-Off öncesinde Şampiyonlar Ligi hedefinden uzaklaşmamak adına sahaya galibiyet için çıkacaklar. Fikret Orman ve Siyah-Beyazlı yöneticiler de bu kritik karşılaşmada tribünlerdeki yerlerini alacaklar.

Hakem Özgür Yankaya

Fiyapı İnönü Stadı’ndaki zorlu 90 dakika, saat 15.00’te başlayacak. Hakem Özgür Yankaya’nın yöneteceği müsabakayı Lig TV naklen ekranlara taşıyacak. Beşiktaş’ta cezalı Simao Sabrosa ile sakatlığı bulunan İsmail Köybaşı bu mücadelede görev alamayacak. Samsunspor’da ise Kelhar ile Gekas forma giyemeyecek.

Q7 ve Almeida bugün sahada

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızları Hugo Almeida ile Ricardo Quaresma, bugün sahalara geri dönüş yapacak. Sakatlıkları nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye maçında formasından ayrı kalan iki futbolcunun da, bugünkü Samsunspor sınavında ilk 11’de forma giyecekleri belirtildi. Siyah-Beyazlılar’ın Portekizli teknik direktörü Carlos Carvalhal’ın, ‘Son haftalarda büyük çıkış yakaladı’ dediği Mustafa Pektemek’i de bugün ilk 11’de oynatmayı planladığı kaydedildi.

1 Nisan 2012 Pazar Trabzonspor Fenerbahçe


1 Nisan 2012 Pazar Trabzonspor Fenerbahçe

Yılın maçı

İki taraf için de bu çok farklı bir 90 dakika olacak. Şike davasında karşı karşıya gelen Trabzonspor ile Fenerbahçe, bu kez yeşil sahada kozlarını paylaşacak. Avni Aker Stadı'ndaki 'yılın maçı' saat 19.00'da başlayacak.
MAÇI DONMADAN HD KALİTESİNDE İZLEMEK İÇİN FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENİN SONRA DONDUĞU ZAMAN MESULİYET KABUL ETMEYİZ


MAÇI İZMEKE İÇİN BU BAĞLANTIYI >>>>;TIKLAYINIZ

BU MAÇA HEMEN CANLI BAHİS OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ
TRABZONSPOR: Tolga, Celutska, Mustafa, Giray, Serkan, Aykut, Colman, Alanzinho, Olcan, Volkan, Burak

FENERBAHÇE: Volkan, Ziegler, Bekir, Yobo, Orhan, Stoch, Selçuk, Baroni, Mehmet Topuz, Alex, Sow

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV

STAT: Avni Aker

HAKEM: Fırat Aydınus

Blog Arşivi